,

Hanita Pruimen Zuilboom

Availability:

Uitverkocht tot 1 augustus

29.99

Uitverkocht tot 1 augustus

Hanita Pruimen Zuilboom: Zoete, aromatische, sappige pruim. De Hanita bloeit in april/mei met een witte bloesem. In september kunnen de sappige aromatische pruimen geplukt worden. De Hanita is een zelfbestuivend, gezond ras met hoge opbrengsten en is zeer winterhard.

De zuilboom, of ballerinaboom, is de oplossing als u weinig plaats heeft en toch wilt profiteren van een rijke oogst. Door de compacte vorm van onze zuilbomen zijn deze uitermate geschikt voor een kleine tuin, terras of voor op uw balkon. De zuilboom is rijkdragend aan de stam op geringe hoogte, hierdoor kunnen kinderen de bloei en groei van het fruit op ooghoogte meekrijgen. Tevens is de zuilboom ideaal om langs paden en of de oprit aan te poten, dit zorgt voor een smakelijke laan van vruchten.

Hoe plant je mij?

  • De boom die je van ons geleverd krijgt is 120cm hoog en wordt tussen de 150cm en 300cm hoog, afhankelijk van het snoeiregime.
  • De zuilboom is het hele jaar te planten! Kijk voor tips omtrent het snoeien van uw fruitboom op de pagina snoei instructies. Ook geven we je graag meer informatie over hoe je boom geplant moet worden in de tuin of in een pot op terras of balkon.
Availability:

Uitverkocht tot 1 augustus

29.99

Uitverkocht tot 1 augustus